Internetinė paskaita „LINGVISTINIO RAŠTINGUMO ĮTVIRTINIMAS IX-X kl.: kokie mokymosi būdai, strategijos ir užduotys numatomi naujame LIETUVIŲ KALBA IX, s. LINGUA, vadovėlyje“

Renginio aprašymas:

Internetinės paskaitos metu bus pristatomas naujas lietuvių kalbos vadovėlis 9 klasei (s. LINGUA). Vadovėlyje pirmiausiai orientuojamasi į pasiekimų patikrinimą ir progimnazijoje įgytų žinių gilinimą. Pirmoje vadovėlio dalyje daug dėmesio skiriama išeito kurso kartojimui, ypač rašybos įgūdžiams įtvirtinti, taip pat gilinamos kalbos kaip socialinio ir kultūrinio reiškinio, taisyklingos tarties ir kirčiavimo, kalbos vartojimo žinios ir gebėjimai. Antra dalis skirta sintaksei ir skyrybai – sudėtinio sakinio mokymuisi.

Lektorė Audronė Janickienė, lietuvių kalbos mokytoja ekspertė, vadovėlių ir mokomųjų leidinių autorė.

Renginys nemokamas. Dalyvių skaičius ribotas.

Transliacija „Youtube“ kanalu vyks čia: https://youtu.be/2gKdKF53hbU

Po renginio bus išduodami mokytojo kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai (pažymėjimai bus išsiųsti per kelias savaites nuo renginio pabaigos).

Dėl didelės adresatų gausos, kartais siunčiami paskaitų pažymėjimai nukeliauja į SPAM ar reklaminių laiškų dėžutę, todėl dalyviai mūsų laiškų nepastebi. Prašome prisidėti el. pašto adresą [email protected] prie savo kontaktų sąrašo. Tuomet visa informacija Jus pasieks laiku.

REGISTRACIJA

Autorius Petras Gedvilas

Svetainės administratorius

Peržiūrėti visus įrašus, kuriuos parašė Petras Gedvilas →