Internetinė paskaita „KAIP RENGTIS LIETUVIŲ KALBOS VBE NUOTOLINIU BŪDU: gairės, turinys, resursai“

Renginio aprašymas:

Kaip rengtis lietuvių kalbos brandos egzaminui, kartoti kursą ir įvertinti mokinių pasiekimus po mokymosi nuotoliniu būdu. Kokias priemones ir turinį gali pasitelkti su baigiamosiomis gimnazijos klasėmis dirbantys lituanistai. Galimybės mišriam mokymuisi remiantis leidiniais ir skaitmeniniu turiniu EDUKA klasėje.

Autoriai: Alius Avčininkas, VU Komunikacijos fakulteto Retorikos katedros doktorantas ir dėstytojas, programos „Renkuosi mokyti!“ alumnas, Vilniaus Užupio gimnazijos lietuvių kalbos ir literatūros mokytojas, 2018 m. Meilės Lukšienės premijos laureatas, literatūros vadovėlių ir mokomųjų leidinių autorius. Aušra Smaleckienė, Vilniaus Užupio gimnazijos vyresnioji lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja, literatūros vadovėlių ir mokomųjų leidinių autorė.

Renginys nemokamas. Dalyvių skaičius ribotas.

Transliacija „Youtube“ kanalu vyks čia: https://youtu.be/drHeH9wIfao

Po renginio bus išduodami mokytojo kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai (pažymėjimai bus išsiųsti per kelias savaites nuo renginio pabaigos).

Dėl didelės adresatų gausos, kartais siunčiami paskaitų pažymėjimai nukeliauja į SPAM ar reklaminių laiškų dėžutę, todėl dalyviai mūsų laiškų nepastebi. Prašome prisidėti el. pašto adresą [email protected] prie savo kontaktų sąrašo. Tuomet visa informacija Jus pasieks laiku.

REGISTRACIJA

Autorius Petras Gedvilas

Svetainės administratorius

Peržiūrėti visus įrašus, kuriuos parašė Petras Gedvilas →