Projektas „Ačiū už pamokas”

Yra šimtai pamokų, kurias išmokome dar mokykloje, bet vertiname ir prisimename visą gyvenimą. Iniciatyva „Ačiū už pamokas“ kviečia prisiminti vertingiausių pamokų išmokiusius mokytojus ir jiems padėkoti. Nominuokime vertingiausių pamokų išmokiusius mokytojus, dalinkimės padėkomis, apdovanokime daugiausia „ačiū“ surinkusius mokytojus ir kurkime naujas švietimo tradicijas!

Kviečiame visus norinčius iki lapkričio 7 d. nominuoti esamus ir buvusius mokytojus, pasidalinti savo padėka ir pakviesti už nominuotą mokytoją balsuoti savo draugus. Taip mokytojams perduosite „ačiū“ vienu mygtuko paspaudimu. 10 daugiausiai palaikymo sulaukusių mokytojų pakviesime į iškilmingą renginį, kuris vyks lapkričio 14 d., ir apdovanosime vertingais, inovatyvumą skatinančiais prizais.

Iniciatyva „Ačiū už pamokas“ siekiama, kad apie vertingas pamokas sužinotų kuo daugiau žmonių, todėl labiausiai įkvepiančiomis, įdomiausiomis ir švietimo pokyčius kuriančiomis mokytojų istorijomis bus dalijamasi žiniasklaidos priemonėse. Kiekvieno nominuoto mokytojo pavyzdys įkvepia švietimo pokyčių sklaidą!

NOMINANTAI

Autorius Petras Gedvilas

Svetainės administratorius

Peržiūrėti visus įrašus, kuriuos parašė Petras Gedvilas →