Interaktyvūs pristatymai – kokybiškų pamokų pagrindas

Kviečiame registruotis į lektoriaus Laimono Tamošiūno paruoštą nuotolinį kursą „Interaktyvūs pristatymai – kokybiškų pamokų pagrindas„.
Tai atrinktos geriausios iš geriausių 4 nemokamos programos internete interaktyviems pristatymams kurti ir papildomi dalykai, praplėsiantys IT akiratį.
Šios programos puikiai tinka naudojant interaktyvias lentas, multimediją, kompiuterių klasę, asmeninius kompiuterius, planšetes ir mobiliuosius įrenginius.
Tikslas – įdedant kuo mažiau pastangų sukurti kokybiškus interaktyvius pristatymus. Mums labai padės jau paruošti animuoti šablonai, dizainas, veikėjai, siūlomos temos ir patogūs įrankiai. Programinė įranga paruošta taip, kad atlieka didelę darbo dalį pati, todėl bus lengva dirbti.
Programos nemokamos internete, jų nereikės diegti.Registracija internetu http://www.tinklas.lt/kursas/interaktyvus-pristatymai-kokybisku-pamoku-pagrindas/

Dalyvio mokestis 32 eur. Baigusiems kursą išduodamas 24 val. kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimas.Kurso dalyviai gali sumokėti ir iš kvalifikacijos tobulinimui skirtų lėšų.
Penkiems ir daugiau mokytojų dalyvausiančių tame pačiame nuotoliniame kurse taikome 5 proc. nuolaidą.Kolektyvinė ir asmeninė registracija vyksta elektroniniu būdu interneto svetainėje www.tinklas.lt


Pagarbiai,Andrius Gumuliauskas
VšĮ „Švietimo tinklas” 
www.tinklas.lt
Akredituota institucija, pažyma Nr. EV3-28

Autorius Petras Gedvilas

Svetainės administratorius

Peržiūrėti visus įrašus, kuriuos parašė Petras Gedvilas →