Mokymai lietuvių kalbos mokytojams „Lietuvių kalbos ir literatūros mokymas įgyvendinant pagrindinio ugdymo bendrąją programą“ ir „Rašinio 11–12 klasėse mokymo praktika ir vertinimas“

Siunčiame informaciją dėl Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos ir Ugdymo plėtotės centro 2017 m. gruodžio 4–5 d. organizuojamų renginių ir kviečiame jus ir kitus jūsų mokyklos mokytojus į nemokamus mokymus „Lietuvių kalbos ir literatūros mokymas įgyvendinant pagrindinio ugdymo bendrąją programą“ ir  gruodžio 6 d. „Rašinio 11–12 klasėse mokymo praktika ir vertinimas“.  Mokymai vyks Klaipėdos pedagogų švietimo centre.

 Daugiau informacijos Ugdymo sode.

Pagarbiai
Meilė Čeponienė
Ugdymo plėtotės centro
Kvalifikacijos tobulinimo skyriaus metodininkė
M. Katkaus g. 44, 09217 Vilnius
Tel. +370 5 277 9881

Autorius Petras Gedvilas

Svetainės administratorius

Peržiūrėti visus įrašus, kuriuos parašė Petras Gedvilas →

3 Comments on “Mokymai lietuvių kalbos mokytojams „Lietuvių kalbos ir literatūros mokymas įgyvendinant pagrindinio ugdymo bendrąją programą“ ir „Rašinio 11–12 klasėse mokymo praktika ir vertinimas“”

  1. 2017 m. lapkričio 22 d. – gruodžio 15 d. Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerija ir Ugdymo plėtotės centras kviečia tautinių mažumų ir daugiakalbėje aplinkoje esančių mokyklų lietuvių kalbos ir literatūros mokytojus, dirbančius 5–10 klasėse, į nemokamus mokymus „Lietuvių kalbos ir literatūros mokymas įgyvendinant pagrindinio ugdymo bendrąją programą“.
    Čia citata iš UPC puslapio. Tas pats ir su mokymais dirbantiems 11-12 kl.

  2. Mokymai skirti visiems lietuvių kalbos ir literatūros mokytojams :))

  3. Labas vakaras, o mokymai „Lietuvių kalbos ir literatūros mokymas įgyvendinant pagrindinio ugdymo bendrąją programą” yra tik tautinių mažumų ir daugiakalbėje aplinkoje esančių mokyklų lietuvių kalbos mokytojams? Ar į juos gali registruotis visi 5-10 kl. dirbantys mokytojai?

Komentarai Išjungti.