Studentų atstovybės organizuojamas piketas

 Norime Jus informuoti, apie Lietuvos edukologijos universiteto Studentų atstovybės organizuojamą piketą, š.m. gegužės 3 d. 11 val. prie Švietimo ir mokslo ministerijos. Piketuojame prieš LR Vyriausybės sprendimus, kurie netenkina studentų. 

Norime Jums priminti, jog LR Vyriausybė nutarė, kad Valstybės finansuojamos studijų vietos (VF) bus skiriamos tik socialinei pedagogikai, psichologijai, ikimokyklinio ir priešmokyklinio bei pradinio ugdymo specialybėms.

Visoms kitoms specialybėms nebus skiriami VF krepšeliai šių metų stojimui, o Valstybės nefinansuojamos studijos (VNF) visose programoje turės surinkti ne mažiau 15 studentų tam, kad leistų sudaryti grupę. 


Draugiškai
LEU SA RsV komitetas
Koordinatorė Greta Mikėnaitė
El. paštas [email protected]
Tel. nr. +370 636 96360
  ***
Papildoma informacija:
Jeigu negalėtumėte jungtis prie piketo, pasidalinkite žinia su kolegomis mokytojais, dėstytojais, moksleiviais ir studentais. Visų universitetų humanitarams (ir ne tik jiems) aktualus ne mažesnis nei 15 studentų grupėje skaičius. Ir ne tik tai… Naujausios aukštojo mokslo pertvarkos žinios svarbios visiems. Visi esame tame pačiame kelyje.

Autorius Petras Gedvilas

Svetainės administratorius

Peržiūrėti visus įrašus, kuriuos parašė Petras Gedvilas →